ξενοδοχειακά συγκροτήματα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ / ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΩΡΟΦΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: SOPHISTICATED SERVICES

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ:

Η εταιρεία ανέλαβε την επισκευή και ενίσχυση του διατηρητέου Μεγάρου Γαλανόπουλου συνολικής επιφάνειας 750μ2 με σκοπό τη δημιουργία ξενοδοχείου 5 αστέρων.

Η προκείμενη ανάθεση αποτελεί ξεχωριστό δείγμα εκλεκτικιστικού ρυθμού με καλαίσθητα στοιχεία art deco στο συγκεκριμένο μεσοπολεμικό οικιστικό κτήριο.

Το κτήριο κατασκευάστηκε το 1924 σε σχέδια του Αλέξανδρου Χατζηλιάκου.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανέλαβε την αποκατάσταση των όψεων στην αρχική τους μορφή, την αλλαγή των ξύλινων κουφωμάτων, την αντικατάσταση της στέγης, την ενίσχυση της φέρουσας τοιχοποιίας, και την επισκευή και συντήρηση των ξύλινων εσωτερικών κατασκευών.

ΠΡΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: ΚΑΛΛΙΣΤΩ Α.Ε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Σε συνολική έκταση 40 στρεμμάτων αναπτύσσεται μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα (5*) με υψηλότατο επίπεδο εγκαταστάσεων και παροχή κάθε σύγχρονης υπηρεσίας. Αποτελείται από αυτόνομες κατοικίες και χώρους κεντρικών υπηρεσιών συνολικής δυναμικότητας 150 κλινών.

Η διαμόρφωση του χώρου και η αρχιτεκτονική του κτηρίου ακολουθεί τα παραδοσιακά στοιχεία του νησιού.


ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: OLYMPOS HOTEL ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΕ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Η εταιρεία ανέλαβε την ανακαίνιση οκταώροφου ξενοδοχείου 2 αστέρων 80 κλινών συνολικής επιφάνειας 1.250μ2, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο κέντρο της πόλης του Πύργου.


ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ (ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΟΥΡΔΟΥΜΑ)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Η εταιρεία ανέλαβε την ανακατασκευή διώροφου παραδοσιακού ξενοδοχείου Β' κατηγορίας 18 κλινών συνολικής επιφάνειας 400μ2, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο πάνω στο παραλιακό μέτωπο του Ξυλόκαστρου με απεριόριστη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: ΝΟΥΣΙΑ DESIGN Ε.Π.Ε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Σε συνολική έκταση 2 στρεμμάτων αναπτύσσεται μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα συνολικής επιφάνειας 1.360μ2.

Αποτελείται από χώρους κεντρικών υπηρεσιών και έχει συνολική δυναμικότητα 50 κλινών.