επαγγελματικοί χώροι

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Η εταιρεία ανέλαβε τη μελέτη και κατασκευή του έργου (αναδιαμόρφωση όψεων σε υπάρχον κατάστημα συνολικής επιφάνειας 1.865μ2 σε οικόπεδο επιφάνειας 2.419μ2). Πρόκειται για επένδυση υπάρχοντος κελύφους με φύλλα αλουμινίου και ανάρτηση διακοσμητικών μεταλλικών περσίδων σκίασης ελλειπτικής διατομής στον όροφο. Η πρόταση ολοκληρώθηκε με την επένδυση του φέροντος οργανισμού στο ισόγειο με ορθομαρμάρωση με αδιαβροχοποιημένο μάρμαρο ΣΕΡΕΝΑ, ενώ το προστατευτικό στηθαίο στο στεγασμένο ισόγειο χώρο του καταστήματος επενδύθηκε με πλάκες γρανίτη σε διάσταση 1,00μ*0,60μ.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Η εταιρεία ανέλαβε τη μελέτη και κατασκευή του έργου συνολικής επιφάνειας 960μ2 ισογείου και 967μ2 υπογείου σε οικόπεδο επιφάνειας 5.048μ2).

Πρόκειται για φέροντα οργανισμό από χάλυβα, επικάλυψη με πανέλα πολυουρεθάνης και επένδυση κελύφους με φύλλα αλουμινίου. Η πρόταση ολοκληρώθηκε με την επένδυση του φέροντος οργανισμού στο ισόγειο με ορθομαρμάρωση με αδιαβροχοποιημένο μάρμαρο ΣΕΡΕΝΑ, ενώ στο χώρο της ράμπας για ΑΜΕΑ τοποθετήθηκε διαφημιστική κατασκευή μεταλλικώνν περσίδων ελλειπτικής διατομής για την τοποθέτηση της εταιρικής σήμανσης της εταιρείας.


ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ / ΧΩΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: ΤΣΙΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Η εταιρεία ανέλαβε τη μελέτη και κατασκευή του έργου (οικοδομικές, ηλεκτρολογικές / μηχανολογικές εργασίες συνολικής επιφάνειας 5.185μ2 και εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου συνολικής επιφάνειας 9.600μ2 σε γήπεδο επιφάνειας 12 στρεμμάτων). Οι βασικοί χώροι του κτηρίου είναι ο ισόγειος εκθεσιακός χώρος και ο χώρος των συνεργείων. Πρόκειται για κτήριο μικτής κατασκευής φέροντα οργανισμού από οπλισμένο σκυρόδεμα και δομικό χάλυβα, με πλαγιοκαλύψεις και επικαλύψεις πανέλων πολυουρεθάνης, και εφαρμογή αρχιτεκτονικών όψεων SERBOND. Η φαινομενικά ανέφικτη καμπυλωτή δομή των στεγών των εκθεσιακών χώρων επέβαλλε την επικάλυψή τους με μεμβράνη PVC, η οποία έδωσε την απαιτούμενη πιστότητα στις αισθητικές επιλογές της αρχιτεκτονικής μελέτης.


ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Η εταιρεία ανέλαβε τη μελέτη και κατασκευή του έργου (οικοδομικές, ηλεκτρολογικές / μηχανολογικές εργασίες συνολικής επιφάνειας 3.335μ2 και εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου συνολικής επιφάνειας 3.470μ2 σε οικόπεδο επιφάνειας 4.500μ2). Οι βασικοί χώροι του κτηρίου είναι το υπόγειο, ο ισόγειος αποθηκευτικός χώρος, ο εκθεσιακός χώρος και ο χώρος των γραφείων.


ΔΙΩΡΟΦΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ 

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: ALFA CASA A.E. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Η εταιρεία ανέλαβε τη μελέτη και κατασκευή του έργου (οικοδομικές, ηλεκτρολογικές / μηχανολογικές εργασίες συνολικής επιφάνειας 8.680μ2 και εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου συνολικής επιφάνειας 3.275μ2 σε οικόπεδο επιφάνειας 6.1952). Πρόκειται για σύμμεικτη κατασκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα και δομικό χάλυβα. Οι βασικοί χώροι του κτηρίου είναι το υπόγειο, το ισόγειο και ο 1ος όροφος, που αποτελούν τον κύριο χώρο της έκθεσης. 


ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΤΡΑΣ Α.Ε. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Η εταιρεία ανέλαβε τη μελέτη και κατασκευή του έργου (οικοδομικές, ηλεκτρολογικές / μηχανολογικές εργασίες επιφάνειας 5.500μ2 και εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου σε οικόπεδο επιφάνειας 3 στρεμμάτων). Οι κύριοι χώροι του κτηρίου προσανατολίστηκαν γύρω από ένα αίθριο επιφάνειας 100μ2, το οποίο επιτρέπει να χυθεί άπλετο φυσικό φως στον πυρήνα του κτηρίου, προσδίδοντας αισθητική άνεση στους εργαζόμενους όλων των επιπέδων, και ιδιαίτερα στο υπόγειο, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί το απαραίτητο μικροκλίμα στο εσωτερικό των γραφείων / καταστημάτων για τη βιώσιμη διαχείριση της καταναλισκόμενης ενέργειας του κτηρίου. Λόγω των μεγάλων επιφανειών υαλοπίνακα, ο παραγόμενος θερμός αέρας που συσσωρεύεται στην εξόφληση των υαλοστασίων, εκτονώνεται φυσικά μέσα από ηλεκτρικά χειριζόμενα ανοιγόμενα παράθυρα στην εξόφληση του αίθριου, μειώνοντας την ανάγκη χρήσης κλιματιστικών μονάδων. Η σκίαση των χώρων επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση μεταλλικών σκιαδίων σε όλα τα ανοίγματα της νότιας και νοτιοδυτικής όψης. Η χρήση κεραμικής αεριζόμενης πρόσοψης συμβάλλει σημαντικά στην εξασφάλιση της μόνωσης του κελύφους του κτηρίου με φυσικό τρόπο, ώστε το κτήριο να περιβάλλεται από ένα καλαίσθητο υλικό που επιτρέπει την κυκλοφορία φυσικού αέρα μέσα από το σύστημα δόμησης, γεγονός που βελτιώνει τη συνολική ενεργειακή συμπεριφορά του κτηρίου. 


ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ JUMBO ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ SUPERMARKET

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: Γ.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Η εταιρεία ανέλαβε τη μελέτη και κατασκευή του έργου με αναδιαμόρφωση εσωτερικών διαρρυθμίσεων & όψεων, και διαμορφώσεις περιβάλλοντα χώρου σε υπάρχον κατάστημα συνολικής επιφάνειας 1.525μ2 σε οικόπεδο επιφάνειας 4.000μ2. Πρόκειται για επένδυση υπάρχοντος κελύφους με πολύχρωμα πανέλα πολυουρεθάνης στα χρώματα της εταιρικής σήμανσης, και τοποθέτηση στεγάστρου στην είσοδο - έξοδο του πολυκαταστήματος.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΔΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Η εταιρεία ανέλαβε τη μελέτη και κατασκευή του έργου (οικοδομικές, ηλεκτρολογικές/μηχανολογικές εργασίες επιφάνειας 680μ2 σε οικόπεδο επιφάνειας 570μ2). 

Πρόκειται για μικτή κατασκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα με μεταλλική οροφή.


ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: MOTORLAND  A.E. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Πρόκειται για μεταλλική κατασκευή. Οι βασικοί χώροι του κτηρίου είναι το υπόγειο και ισόγειος χώρος. Η εταιρεία ανέλαβε τη μελέτη και κατασκευή του έργου (οικοδομικές, ηλεκτρολογικές / μηχανολογικές εργασίες συνολικής επιφάνειας 1.665μ2 και εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου σε οικόπεδο επιφάνειας 1.160μ2).